aranjeunna klasik.

Sanaos hal-hal alit, urang ngadamel

Tentang Kami

Percanten ka kami, pilih kami

  • about_img1
  • about_img

Pedaran ringkes :

BAILONG LACE didirikeun taun 2003, anu mangrupikeun perusahaan tekstil anu aya hubunganana sareng Panilitian sareng Eksplorasi, Produksi sareng Pemasaran. Kami ahli dina renda kelas luhur pikeun baju jero,

baju jero sareng baju.

Mesin jacquard komputerisasi canggih sareng épéktip sareng alat anyaman cocog ti Jerman Karl Mayer tiasa ngaluarkeun 100 ton laces bulanan, ngamungkinkeun urang pikeun nampung pesen volume. Dugi ka ayeuna, désainer berpengalaman tinggi nyiptakeun langkung ti 10.000 modél pikeun anjeun milih. Samentawis éta, teras-terasan ningkatkeun kualitas sareng ngembangkeun 15 desain renda énggal bulanan pikeun minuhan kabutuhan pasar sareng tren anu robih.

ACARA & NUNJUKKAN TRADE

Ilubiung dina kagiatan paméran

  • Knowledge Pangetahuan dasar tékstil》

    Bab hiji kanyaho dasar tina lawon 1 yard (Y) = 0.9144 M (M) 1 inci (1 ") = 2.54 CM (CM) 1 yard = 36 inci 1 pon (LB) = 454 g (g) 1 ons = (OZ ) = 28,3 g (g) Ii. Harti spésifikasi lawon: Jumlah Denny: ngarujuk kana kandel benang serat panjang, nyaéta panjang 900 ...

  • Singkatan sareng singkatan tina bahan lawon

    Singkatan pikeun lawon C: Kapas, Kapas W: Wol M: Mohair RH: Rambut kelenci AL: Alpaca S: Sutra J: Jute Jute L: linen Ts: Tussah sutra Tussah YH: Rambut yark Ly: lycra Ram: Ramine Ramine Hem: Hemp T: Poliéster WS: Cashmere N: nilon. A: Serat akrilik Tel: Tencel Te ...

  • Analisis sareng paningkatan masalah kualitas umum dina pagawean tékstil

    1. Masalah kualitas umum dina bérés lemes: Teu tiasa ngahontal raos anu raos: Gaya lemes tina pagawean lemes bervariasi sareng sarat konsumén, sapertos lemes, lemes, lemes, lemes, lemes, garing, sareng sajabana, numutkeun ka gaya anu béda milih anu béda lemesna. Salaku conto, dina pilem, aya anu bénten ...

Rakan

  • timg8
  • women-secret-logo-png-5
  • 1200px-Kik_Messenger_logo
  • timg-(1)
  • timg-(3)
  • timg-(4)
  • timg-(5)
  • timg-(6)
  • timg
  • timg