Tentang Kami

工厂1_副本

  BAILONG LACE didirikeun taun 2003, anu mangrupikeun perusahaan tekstil anu aya hubunganana sareng Panilitian sareng Eksplorasi, Produksi sareng Pemasaran. Kami ahli dina renda kelas luhur pikeun baju jero, baju jero sareng baju. 

    Mesin jacquard komputerisasi canggih sareng épéktip sareng alat anyaman cocog ti Jerman Karl Mayer tiasa ngaluarkeun 100 ton laces bulanan, ngamungkinkeun urang pikeun nampung pesen volume. Dugi ka ayeuna, désainer berpengalaman tinggi nyiptakeun langkung ti 10.000 modél pikeun anjeun milih. Samentawis éta, teras-terasan ningkatkeun kualitas sareng ngembangkeun 15 desain renda énggal bulanan pikeun minuhan kabutuhan pasar sareng tren anu robih. 

 

工厂7
工厂8_副本
工厂4

    Pabrikna gaduh tim penjualan profesional anu kalibet dina perdagangan luar negeri sareng nyiptakeun langkung nilai 15 juta dolar tina ékspor. Ladenan pangsaéna kalayan harga anu pangsaéna sareng gaya unik kalayan kualitas luhur ngajantenkeun produk kami sumebar di Éropa, Amérika Kidul, Asia Wétan-Kidul sareng Afrika.

    Nuturkeun prinsip jasa "Berbasis integritas, berorientasi jasa", BAILONG LACE percaya yén "Kajujuran ngahontal kerjasama, kerjasama anu matak cemerlang." Kami aktualisasi strategi internalisasi, ngadopsi gaya manajemén modéren, ngumpulkeun bakat ti sagala bidang, ngawangun budaya perusahaan. "Narékahan janten anu pangsaéna" parantos aya aturan kalakuan pikeun unggal pagawé. BAILONG LACE ngaluncurkeun serangan pikeun janten perusahaan mérek kalayan kompeténsi internasional.

工厂3
工厂5
工厂6