Warta

  • 《Basic knowledge of textiles》

    Knowledge Pangetahuan dasar tékstil》

    Bab hiji kanyaho dasar tina lawon 1 yard (Y) = 0.9144 M (M) 1 inci (1 ") = 2.54 CM (CM) 1 yard = 36 inci 1 pon (LB) = 454 g (g) 1 ons = (OZ ) = 28,3 g (g) Ii. Harti spésifikasi lawon: Jumlah Denny: ngarujuk kana kandel benang serat panjang, nyaéta panjang 900 ...
    Maca deui
  • Abbreviations and abbreviations of fabric ingredients

    Singkatan sareng singkatan tina bahan lawon

    Singkatan pikeun lawon C: Kapas, Kapas W: Wol M: Mohair RH: Rambut kelenci AL: Alpaca S: Sutra J: Jute Jute L: linen Ts: Tussah sutra Tussah YH: Rambut yark Ly: lycra Ram: Ramine Ramine Hem: Hemp T: Poliéster WS: Cashmere N: nilon. A: Serat akrilik Tel: Tencel Te ...
    Maca deui
  • Analysis and improvement of common quality problems in textile finishing

    Analisis sareng paningkatan masalah kualitas umum dina pagawean tékstil

    1. Masalah kualitas umum dina bérés lemes: Teu tiasa ngahontal raos anu raos: Gaya lemes tina pagawean lemes bervariasi sareng sarat konsumén, sapertos lemes, lemes, lemes, lemes, lemes, garing, sareng sajabana, numutkeun ka gaya anu béda milih anu béda lemesna. Salaku conto, dina pilem, aya anu bénten ...
    Maca deui